Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă extraordinară la CJ Alba. Aprobare de buget, bani pentru CSU şi acorduri de cooperare cu poliţia şi jandarmii

Publicat

proiect alba Consilierii judeţeni din Alba au fost convocaţi joi, 17 martie, de la ora 11.00, în şedinţă extraordinară, cu 6 proiecte pe ordinea de zi. Şedinţa s.a desfăşurat la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Alba Iulia, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 68.

UPDATE: Toate proiectele au fost aprobate de consilieri.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind încuviințarea cererii de modificare a Structurii organizatorice a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

2. Proiect de hotărâre privind încetarea dării în folosinţă gratuită asociaţiei SM Speromax Alba a bunului spaţiu în suprafaţă utilă de 27,2 mp, aflat în incinta Secţiei de neurologie şi psihiatrie din municipiul Alba Iulia, str. Unirii nr. 1-3, şi darea în administrare Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba pentru implementarea proiectului “Eficientizarea şi creşterea gradului de operaţionalizare a capacităţilor pentru protejarea patrimoniului public şi privat pe raza Judeţului Alba”

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba pentru implementarea proiectului “Creşterea mobilităţii Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Arieşeni din structura Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba”

5. Proiect de hotărâre privind acordarea unei subvenţii Clubului Sportiv “Universitatea” Alba Iulia în vederea susţinerii activităţii competiţionale în anul 2016.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului propriu al Judeţului Alba şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax