Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Ședință extraordinară la Consiliul Județean Alba. Cheltuieli de sezon şi subvenţii pentru actualizarea planurilor urbanistice

Publicat

intalnire strategie judet CJ Alba 2014 Consilierii judeţeni din Alba s-au reunit joi, 10 decembrie, de la ora 10.00, în şedinţă extraordinară, cu cinci proiecte pe ordinea de zi. Au aprobat planul de acţiune pentru deszăpezire, buget pentru sărbătorile de iarnă, rectificări de buget şi repartizarea subvenţiilor pentru actializarea planurilor urbanistice generale.

UPDATE: Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate. De asemenea, suplimentar pe ordinea de zi a fost aprobat şi Proiectul de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Județean Alba nr.144/27.08.2015 pentru aprobarea repartizării sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, pe anul 2015. Se referă la alocarea sumei de 3,4 milioane lei pentru cinci localităţi care modernizează căi de acces.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea ”Planului operativ de acțiune privind prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor județene în perioada de iarnă 2015-2016”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor cheltuieli care vor fi efectuate cu ocazia Sărbătorilor de iarnă 2015 (30.000 de lei pentru cadouri ce vor fi date colindătorilor la sediul CJ Alba)

3. Proiect de hotărâre pentru completarea art.7 alineatul 1 al Hotărârii Consiliului Județean Alba nr.156/26.09.2014 privind stabilirea de taxe locale și tarife datorate bugetului general al Județului Alba, în anul 2015, cu modificările și completările ulterioare (completare Tarife pentru serviciile prestate de Camera Agricolă Judeţeană Alba, în anul 2015)

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării pe unități administrativ teritoriale a subvențiilor de la bugetul de stat pentru realizarea Programului privind elaborarea și/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităților și a regulamentelor locale de urbanism, pe anul 2015 (246.450 lei, pentru oraşul Abrud – 50.000 lei, oraşul Baia de Arieş – 106.950 lei, comuna Ighiu – 47.960 lei, comuna Noşlac – 41.540 lei)

5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Județului Alba, a bugetului propriu al Județului Alba, a bugetului fondurilor externe, nerambursabile și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2015.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax