Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Rectificări de buget, preţuri pentru arendă în 2016 şi muzeu la Ialoveni

Publicat

CJ prefectura alba Consilierii judeţeni din Alba s-au reunit marţi, 22 decembrie, de la ora 11.00, în ultima şedinţă ordinară din acest an. Au avut de aprobat 22 de proiecte, printre care stabilirea prețurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2016, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al Societății Parcul Industrial Cugir S.A, dar şi a bugetului judeţului Alba şi amenajarea centrului expozițional – muzeu Ialoveni.

UPDATE: De pe ordinea de zi inițială a fost retras proiectul cu numărul 5, privind aprobarea încetării dreptului de administrare constituit anterior în favoarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba asupra unor bunuri imobile, situate administrativ în satul Sîncrai ce aparține municipiului Aiud.

Ordinea de zi a fost suplimentată cu trei proiecte, privind aprobarea liniilor de gardă în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, aprobarea Protocolului cadru și a Procesului verbal – cadru de predare-preluare a bunurilor achiziționate de Consiliul Județean Alba în cadrul proiectului „Oportunități sporite pentru șomeri și persoanele în căutarea unui loc de muncă, din regiunile Centru și Nord-Vest, pentru participarea viitoare pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă” și rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al societății „Drumuri și Poduri Locale Alba” SA.

Toate proiectele au fost aprobate de către consilierii județeni.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii perioadei de dare în administrare a imobilului care face obiectul Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 241/2011 privind darea în administrare Agenţiei Naţionale Antidrog, a bunului imobil «spațiu în suprafaţă utilă totală de 154 mp, situat la etajul I al corpului de clădire “A”, aparţinător imobilului din municipiul Alba Iulia, str. Unirii, nr. 1-3», proprietate publică a Judeţului Alba

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea art. 4 al Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 146/2015 privind aprobarea constituirii dreptului de administrare în favoarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba asupra bunului imobil «spațiu ‘‘Sala de ședințe’’, în suprafață utilă de 171,60 mp, situat la parterul imobilului din municipiul Alba Iulia, b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 68», precum și a încetării dreptului de administrare constituit anterior în favoarea acestei instituții asupra bunului imobil «spațiu, în suprafață utilă de 24,70 mp, situat în imobilul “Clădire birouri” din municipiul Alba Iulia, str. Mihai Viteazul, nr. 2-4», proprietate publică a Județului Alba

3. Proiect de hotărâre privind includerea unui bun în Inventarul proprietăţii private a Judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestuia către APA CTTA SA Alba

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei Hotărârii Consiliului județean Alba nr. 180/11.11.2015 privind includerea unor bunuri în Inventarul proprietăţii private a Judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestora către APA–CTTA SA Alba

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea încetării dreptului de administrare constituit anterior în favoarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba asupra unor bunuri imobile, situate administrativ în satul Sîncrai ce aparține municipiului Aiud, str. Andrei Mureșanu, nr. 100, proprietate publică a Județului Alba (retras)

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării valorii de inventar a unor bunuri imobile, proprietate publică a Județului Alba, aflate în administrarea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, ca urmare a efectuării unor lucrări de reparații capitale de către această unitate sanitară.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui Proces Verbal de vecinătate.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Master Planului Județean de apă și apă uzată, actualizat.

9. Proiect de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2016, în Județul Alba

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcții al Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Alba.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Regulamentului de organizare și funcționare, a Organigramei și a Statului de funcții ale Camerei Agricole Județene Alba.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcții al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei și a Statului de funcții ale Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcții al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcții al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia.

17. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al Societății Parcul Industrial Cugir S.A.

18.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de finanțare încheiat între Județul Alba prin Consiliul Județean Alba și Raionul Ialoveni prin Consiliul Raional Ialoveni din Republica Moldova în vederea finanțării proiectului ”Resistematizarea și amenajarea centrului expozițional – muzeu Ialoveni” (acord de finanţare până în 31 decembrie 2016; suma 50.000 euro de la bugetul CJ Alba şi 76.500 euro finanţarea din partea raionului Ialoveni)

19. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Județului Alba, a bugetului propriu al Județului Alba și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2015.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuție ale bugetului local al Județului Alba, bugetului creditelor interne, bugetul fondurilor externe nerambursabile și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pentru trimestrul IV al anului 2015.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax