Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. Lista cu solicitanţii de locuinţe, licitaţii pentru păşuni şi arenda pe terenuri agricole, pe ordinea de zi

Publicat

Consilierii locali din Aiud s-au reunit joi, 24 aprilie, în şedinţă ordinară, cu 20 de proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea au fost supuse la vot aprobarea listei de priorități cuprinzând solicitanții îndreptățiți să primească o locuință liberă din fondul locativ de stat, a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor pentru pășunile proprietatea Municipiului Aiud, a nivelului arendei pentru terenurile agricole din extravilan.

UPDATE: Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate, cu excepţia celui privind intabularea imobilului din zona Măgina, str. Simion Prodan Probu, nr. 7.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al Spitalului Municipal Aiud cumulat la 31.03.2014.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud cumulat la 31.03.2014.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud cumulat la 31.03.2014.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetelor la secţiunea de funcţionare şi secţiunea de dezvoltare cumulate la 31.03.2014 pentru Municipiul Aiud.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării indicatorilor tehnico-economici cuprinşi în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2014, anexă la contractul de prestări servicii silvice nr.5/2010.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea plății cotizației pentru anul 2014 la Asociația Țara Vinului (1000 de lei).

7. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Aiud ca membrii ai consiliului de administraţie şi a comisiei pentru evaluarea şi asigurarea calităţii din cadrul Colegiului Național “Bethlen Gabor” din Aiud (Kovats Krisztian şi Koble Ciaba)

8. Proiect de hotărâre privind schimbarea titularului contractului de închiriere nr. 4276/25.03.2009, ce are ca obiect lotul nr. 20 – teren cu suprafața de 17mp,  situat în Aiud, str. Iuliu Maniu, Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea” din  SC GYS Universal SRL, în Groza E. Ioan – Întreprindere individuală

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei şi statului de funcţii ale Centrului Cultural “Liviu Rebreanu” Aiud (înfiinţarea compartamentului de proiecte europene, cu doi referenţi)

10. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de organizare si funcţionare al Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud

11. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Aiud.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Contractului de prestări servicii social-medicale între Municipiul Aiud şi Caritas Alba Iulia – îngrijire la domiciliu, punct de lucru Aiud (din 1 mai până în 31 decembrie 2014; 4000 lei pe lună din bugetul local pentru servicii de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice)

13. Proiect de hotărâre privind încheierea Contractului de prestări servicii logopedie între Municipiul Aiud şi furnizorul acreditat Asociaţia Hip-Tep (servicii de diagnosticare complexă a copiilor, terapie generală, terapie recuperatorie specifică; 1.400 lei pe lună din bugetul local)

14. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 210/2013 privind închirierea prin licitaţie publică a imobilului clădire secţie neurologie din cadrul Spitalului Municipal Aiud (comisia de licitaţie)

15. Proiect de hotărâre privind constituirea în favoarea SC FDEE Electrica Distribuție Transilvania Sud a dreptului de uz și servitute în baza Legii nr. 123/ 2012, pentru terenurile afectate de instalații electrice, în zona Stației de Epurare din Municipiul Aiud.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorități cuprinzând solicitanții îndreptățiți să primească o locuință liberă din fondul locativ de stat.

17. Proiect de hotărâre privind stabilirea destinaţiei de „parcări auto pentru autoturisme” şi închirierea prin licitaţie publică deschisă a unui nr. de 34 de parcele de teren, situate în municipiul Aiud pe strada Băilor, în zona blocurilor G1, G2 si Bl. 3 (preţ minim de licitaţie 0,4 lei/mp/lună)

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor pentru pășunileproprietatea Municipiului Aiud (parcelele Herja – 3,66 ha, preţ minim 117 lei/ha/an, Ogoare – 48,13 ha, preţ minim 119 lei/ha/an, Păcaşul Mare – 16,40 ha, preţ minim 164 lei/ha/an, Hot Mureş – 48,64 ha, preţ minim 287 lei/ha/an; vor fi închiriate pe cinci ani; încărcătură maximă 1,03 UVM/ha; preţ minim de pornire a licitaţiei de 25% din preţul mediu al producţiei de masă verde vegetală produsă într-un an)

19. Proiect de hotărâre privind întabularea dreptului de proprietate privată a Municipiului Aiud asupra imobilului înscris în CF nr.1333 Măgina, nr. top. 32 și 33 în suprafață de 720 mp situat administrativ în Măgina, str. Simion Prodan Probu, nr.7 (retragere drept administrare pentru o parte din grajd – depozit, atelier 94 mp pentru Agromec Aiud şi cererea Composesoratului Măgina pentru amenajarea sediului în această locaţie)

20. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 15 din 29.01.2014 de aprobare a nivelului arendei pentru terenurile agricole din extravilan și a modelului contractului de arendare (actualizare anexă contract)

Adrese şi informări:

Adresa Instituției Prefectului – Județul Alba 20457/II/G/SJ/2014 prin care solicită reanalizarea Hotărârii nr. 260/2013 în sensul revocării art. 8 al acesteia (scutirea de impozit pentru Clubul Sportiv Dojokan Aiud, clădirea fostului cinematograf)

Adresa Instituției Prefectului – Județul Alba nr. 20457/IV/G/SJ/2013 privind reanalizarea HCL nr. 265/18.12.2013 de însuşire a Documentaţiei Tehnice Cadastrale întocmite de exp. Pavel Gheorghe, pentru înscrierea în domeniul privat al Municipiului Aiud a imobilelor cu destinaţia de păşune

Informare cu privire la hotărârile adoptate în AGA la SC APA CTTA Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax