Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Şedinţă la CL Sebeş. Retragerea dreptului de administrare de către spital a spaţiului pentru locuinţe de serviciu a fost amânată

Publicat

primaria municipiului sebes

Consilierii locali din Sebeş s-au reunit joi, 29 august, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 21 de proiecte de hotărâre pe ordinea de zi. Consilierii au votat aprobarea cuantumului compensaţiilor în bani care se vor acorda voluntarilor din Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Sebeş, prelungirea cu trei luni a perioadei de construire a capelei mortuare din cimitirul municipal, dar şi retragerea dreptului de administrare a unui spaţiu de către spital, în care trebuiau amenajate locuinţe de serviciu pentru medici specialişti.

UPDATE: În şedinţă, consilierii au hotărât amânarea votului asupra proiectului prin care se retrage dreptul de administrare asupra spaţiului de pe strada Călăraşi unde ar urma să se amenajeze locuinţe de serviciu pentru medici specialişti. Se aşteaptă concluziile şedinţei Consiliului de Administraţie al spitalului, pentru a se găsi o soluţie pentru demararea proiectului. Alt proiect de pe ordinea de zi, privind repartizarea, prin chirie, a apartamentelor nr. 4 şi 13 din Blocul ANL nr. 53, nu a trecut de votul consilierilor. Restul proiectelor au fost aprobate.

La şedinţa CL au fost prezenţi şi un grup de proprietari din zona rezidenţială aflată la ieşirea din municipiu spre Petreşti, care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de construirea unor blocuri de locuinţe în apropierea caselor acestora.

Vezi mai multe detalii pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax