Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Şofer rănit în urma unui accident rutier, pe o stradă din Petreşti

Publicat

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier ce a avut loc marţi, în jurul orei 14.30, pe strada Valea Sebeșului din Petreşti. Impactul s-a produs între o autospecială și un autoturism, iar în urma şoferul maşinii mici a ajuns la spital.

O autospecială de marfă a intrat într-un autoturism, conform informațiilor oferite de IPJ Alba. Apelul către 112 a fost dat de șoferul autoturismului, semn că acesta nu prezenta răni grave.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că O.L.M., de 23 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un microbuz de marfă în direcţia Sebeşel – Petreşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi nu a păstrat o viteză corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula în faţă, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un tânăr de 25 de ani, din Săsciori, a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la spitalul din Sebeş, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţia faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax