Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr din Cugir, urmărit general pentru crimă în Germania, prezentat procurorilor. Şi-a strangulat colegul de apartament

Publicat

Joi seara, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a fost adus un cetăţean român dat în urmărire europeană, pentru omor calificat în Germania. Este vorba despre Gabriel Bota, un tânăr de 25 de ani din Cugir, principalul suspect al unei oribile crime comise în 26 septembrie 2011, în Germania.

Gabriel Bota este acuzat de moartea unui cetăţean german în vârstă de 42 de ani. Victima a fost găsită moartă prin strangulare, în 26 septembrie 2011, în baia apartamentului său din Germania.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Gabriel Bota ar fi părăsit ţara la începutul lunii septembrie 2011 şi a plecat în Germania, unde s-a cazat în apartamentul unui cetăţean german, pe care îl cunoscuse pe internet. În 26 septembrie 2011, neamţul a fost descoperit mort în baia apartamentului pe care îl împărţea cu Bota. Cauza decesului a fost strangularea, dar pe corpul victimei au fost descoperite mai multe lovituri. După ce şi-a lăsat fără viaţă colegul de apartament, românul i-a furat cheile locuinţei şi mai multe bunuri şi a dispărut.

Gabriel Bota era dat în urmările generală şi a fost identificat joi, în Cugir. Pe numele acestuia va fi emisă ordonanţă de reţinere, iar vineri va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „La data de 19.01.2012, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu poliţişti ai Poliţiei Oraşului Cugir au pus în executare un Mandatului European de Arestare emis de autorităţile judiciare din Germania la data de 8.12.2011 pe numele lui Gabriel – Petre B., de 25 de ani, din Cugir, căutat pentru comiterea pe teritoriul Germaniei a unei infracţiunii de omor deosebit de grav.
Bărbatul a fost depistat şi reţinut pe raza oraşului Cugir şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca azi, 20.01.2012 acesta să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia pentru a fi judecată procedura de executare a Mandatului European de Arestare emis de autorităţile judiciare din Germania.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gandacu

    sâmbătă, 23.02.2013 at 21:23

    ce ***** **** ai facut ma gabi 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax