Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: TIR din Turcia răsturnat pe DN1, la ieşire din Sebeş spre Sibiu. Trei persoane au fost transportate la spital

Publicat

Un accident rutier a avut loc pe DN1, la ieşire din Sebeş spre Sibiu, duminică, în jurul orelor 16.00. Un TIR cu numere de Turcia s-a răsturnat pe şosea, iar două persoane au fost rănite şi transportate la Spitalul din Sebeş. Sensul de mers Sebeş-Sibiu a fost blocat, până luni dimineaţa.

Din primele cercetări ale poliţiei, şoferul TIR-ul care circula din direcţia Sibiu – Sebeş a pierdut controlul volanului, într-o curbă din apropierea localităţii Răhău şi a acroşat două maşini mici, care veneau din sensul opus. Şoferul TIR-ului şi al unuia dintre autoturismele implicate în accident au fost transportaţi la spitalul din Sebeş pentru investigaţii şi probe, însă aceştia nu erau în stare gravă.

Circulaţia a fost blocată pe sensul de mers Sebeş-Sibiu, de duminică după-amiază până luni dimineaţa, fiind necesară intervenţia cu un utilaj greu, pentru îndepărtarea TIR-ului de pe şosea. Traficul pe DN 1, în zona accidentului s-a reluat în condiţii normale, luni, la ora 6.00.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 4.03.2012, ora 16.08, pe DN 1, la km 358+104 metri, în afara localităţii Răhău, G.A., de 49 de ani, din Turcia, în timp ce a conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar, pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de R.E.,  de 44 de ani, din comuna Sirna, judeţul Prahova şi cu un alt autoturism condus  de B.E.S., de 42 de ani, din Rîmnicu Vîlcea, judeţul Vîlcea, care circulau reglementar din sens opus. În urma accidentului, conducătorul autotrenului şi R.E. au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax