Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: TRAGEDIE la Aiud. Un bărbat de 60 de ani a fost găsit decedat într-un apartament de pe strada Unirii

Publicat

deblocare usa O persoană a fost găsită decedată într-un apartament din Aiud. Pompierii au fost chemați să intervină, duminică seara, în jurul orei 19.00, pentru deblocarea ușii la locuința situată pe strada Unirii, nr.1.

UPDATE: Pompierii au fost sesizați de aparținătorii unui bărbat de aproximativ 60 de ani care era de negăsit de câteva zile. Pentru că nu au putut lua legătura cu el, oamenii au solicitat ajutor din partea pompierilor. În momentul în care echipajul de intervenție a intrat în casă, pe geam, au descoperit că bărbatul era decedat.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru stabilirea cauzei decesului.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri din Aiud a facilitat accesul în apartamentul unui bărbat de 67 de ani, care nu răspundea apelurilor telefonice ale rudelor și nici ale vecinilor. Pompierii militari s-au deplasat la locuința acestuia din municipiul Aiud cu o autospecială de intervenție și au pătruns pe geamul de la bucătărie al apartamentului. Proprietarul apartamentului a fost găsit decedat în baia locuinței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax