Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trei mașini implicate într-un accident rutier pe DN1, la ieşire din Unirea spre Turda. O tânără de 22 de ani a murit

Publicat

pol

O persoană a fost grav rănită, iar traficul rutier a fost restricţionat timp de o oră, în urma unui accident care s-a petrecut joi dimineaţa, pe DN1, la ieşire din comuna Unirea spre Turda. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe sensul Unirea – Turda, timp de aproximativ o oră.

UPDATE: Tânăra de 22 de ani, aflată la volanul uneia dintre maşinile implicate, a murit la spitalul din Cluj-Napoca, din cauza leziunilor. Se numea Noemi Sepsi şi era fiica unor medici de la spitalul din Aiud.

Din primele informaţii, o femeie de 22 de ani aflată la volanul unei Skoda Felicia înmatriculată în Alba, în timp ce se deplasa dinspre Cluj spre Unirea, a pătruns pe contrasens, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de carosabil, într-o curbă şi a intrat în coliziune cu o Skoda Octavia înmatriculată în Bucureşti. Aceasta din urmă a fost proiectată într-un autoturism Mercedes înmatriculat în Alba.

Şoferiţa autoturismului Skoda Felicia este cea rănită grav şi a fost transportată la spitalul din Aiud.

Potrivit IPJ Alba, “ la ora 9.08, pe DN 1, km 427+400 metri, în afara localităţii Unirea, S.N.Z., o tânără de 22 de ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din oraşul  Geoagiu, judeţul Hunedoara. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Aiud.

În urma accidentului, S.N.Z. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată la Spitalul Municipal Aiud, de unde a fost transferată la UPU 1 Cluj Napoca”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax