Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, lângă Șibot. Şoferiţa şi un pasager de 77 de ani au suferit leziuni uşoare

Publicat

Un autoturism Hyundai s-a răsturnat în afara carosabilului, luni seara, pe DN7, în apropierea localității Șibot. Șoferiţa, o femeie în vârstă de 40 de ani și pasagerul, în vârstă de 77 de ani au scăpat cu răni ușoare. Doar bărbatul are un deget fracturat. 

Traficul s-a desfășurat alternativ pe un singur sens, până cercetările le faţa locului au fost finalizate.

Din primele cercetări, reiese faptul că femeia aflată la volanul Hyundai-ului a pierdut controlul maşinii și s-a răsturnat în afara carosabilului. Mașina este înmatriculată în București, având numărul B 105 RAF.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 20.08.2012, ora 19.30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe Drumul Național 7, la km 350 + 900m, în afara localității Șibot, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că S.M. de 36 ani din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș, în timp ce conducea autoutilitara, nu s-a asigurat corespunzător și s-a angajat în depășirea unui autovehicul, în timp ce un autoturism era angajat în depășirea propriei autoutilitare. Autoturismul condus regulamentar de o femeie, T.M., de 40 de ani, din București a intrat în coliziune cu autoutilitara.

În urma producerii accidentului, T.M. și M.I. de 77 de ani, din București, pasager în autoturism au suferit leziuni corporale, fără a rămâne internați în spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax