Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat din Ocna Mureș a murit ars de viu, după ce locuința sa a luat foc. Incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă

Publicat

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineață, în jurul orei 6.30, la o casă situată pe strada Nicolae Iorga, din Ocna Mureș. Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină la fața locului pentru stingerea flăcărilor. În incendiu, un bărbat a decedat, fiind ars de viu.

Potrivit ISU Alba, în incendiu, proprietarul locuinței, un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața, fiind găsit carbonizat.
Pompierii fac încă cercetări la fața locului, pentru stabilirea cauzei izbucnirii incendiului.

UPDATE: Bărbatul care şi-a pierdut viaţa, C.D., avea 54 de ani. Locuia singur în casa de pe strada Nicolae Iorga, la numărul 78. Şi poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs decesul.

UPDATE 1: Pompierii militari şi SVSU Ocna Mureş au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars: şarpanta din lemn acoperită cu ţiglă în proporţie de 80 % (suprafaţă de aproximativ 150 mp), uşile şi geamurile locuinţei, elemente de mobilier şi alte bunuri aparţinătoare.

Potrivit ISU Alba au fost salvate mansarda locuinţei, anexa gospodărească şi 2 imobile învecinate. Pagubele produse se ridică la aproximativ 75.000 lei, iar bunurile salvate la circa 180.000 lei. În urma incendiului, proprietarul a decedat.

Cauza probabilă a incendiului a constituit-o focul deschis, respectiv o lumânare neprotejată corespunzător faţă de materialele combustibile.

UPDATE2: Vecinii au fost cei care au alertat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Ocna Mureş şi au sunat la 112. Potrivit unor martori oculari, incendiul a fost foarte puternic, flăcările ieşind din geamuri către acoperiş. Chiar dacă pompierii voluntari din localitate au ajuns în scurt timp la locul incendiului, flăcările înalte de doi metri au mistuit încăperile. Exista riscul ca acest incendiu să se extindă la clădirile învecinate, dacă nu s-ar fi acţionat la timp. După ce au ajuns şi pompierii din Aiud, focul a fost stins în aproximativ două ore.

Cadavrul proprietarului a fost scos din casa distrusă abia după-amiază, pentru că exista riscul prăbuşirii tavanului.

Potrivit unor localnici, bărbatul nu mai avea gaz şi curent cu care să lumineze şi să încălzească locuinţa, astfel că folosea lumânări.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, la ora 6.32, Politia Ocna Mureş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul ca la un imobil situat pe strada Nicolae Iorga din Ocna Mureş s-a produs un incendiu.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii, iar după lichidarea acestuia în interiorul locuinţei a fost găsit cadavrul lui C.D., de 54 de ani, proprietarul casei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti şi pompieri a rezultat că incendiul a fost produs de „flacără deschisă nesupravegheată, care s-a extins la materiale textile”.

În urma autopsiei efectuate de către medicul legist s-a stabilit ca decesul lui C.D. a fost cauzat de „intoxicaţie acută cu monoxid de carbon în focar de incendiu”.

sursa foto: ocnamures online

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax