Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: URMĂRIRE ca-n fime pe şoseaua de centură din Alba Iulia. Şofer beat, BLOCAT în trafic de Poliţie, după ce a FURAT o maşină

Publicat

politie masina sirena luminiPoliţiştii din Alba Iulia au reuşit să-l prindă pe un tânăr de Teiuş care furase o maşină din faţa unei firme, după o urmărire spectaculoasă pe şoseaua de centură, vineri dimineaţa. Acesta se afla sub influenţa alcoolului şi nu avea permis de conducere. Oamenii legii i-au blocat maşina la ieşirea de pe centură spre Cluj, iar maşina Poliţiei a fost avariată în acţiune.

Potrivit unor surse, maşina furată este un Volkswagen Passat, ce aparţine societăţii Elit din Alba Iulia.

UPDATE: Tânărul a fost arestat preventiv.

Potrivit IPJ Alba, vineri, la ora 2.03, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că în intervalul orar 00.45 – 1.00, persoane necunoscute au sustras un autoturism, care se afla parcat în curtea unei societăţi comerciale cu sediul în Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, echipa de cercetare a stabilit că autoturismul în cauză a fost parcat în faţa punctului de acces al societăţii comerciale, cu portierele neasigurate şi cheile în interior.

Pentru prinderea acestuia, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost declanşată, imediat, o acţiune, context în care, în cursul aceleiaşi nopţi, în jurul orei 4.00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, aflat în filtru în zona cartierului Partoş, a observat autoturismul sustras circulând pe strada Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia, pe direcţia Sebeş – Alba Iulia.

În colaborare cu celelalte echipaje de poliţie angrenate în acţiune, s-a procedat la urmărirea acestuia, iar pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, la ieşire spre oraşul Teiuş, s-a reuşit oprirea şi blocarea autoturismului, conducătorul auto fiind identificat în persoana lui Vasile M., de 25 de ani, din Teiuş.

În încercarea de a evita oprirea de către echipajul de poliţie, Vasile M. a acroşat maşina de poliţie care îl urmărea, fără a provoca pagube materiale majore.

După identificare, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că Vasile M., nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Vasile M. se află în cercetări la Poliţia municipiului Alba Iulia, urmând să fie prezentat procurorilor pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax