Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Zilele Oraşului Alba Iulia: Distracţie cu copaci rupţi şi scandal între tineri

Publicat

Evenimentele din aceste zile, cu ocazia Zilelor Oraşului Alba Iulia au lăsat în urmă şi aspecte mai puţin plăcute. Distracţia unora a lăsat urme asupra spaţiului public din municipiu, în centrul oraşului.

Duminică dimineaţa, la mai mulţi puieţi de salcie plantaţi la intersecţia străzilor Basarabiei cu Nicolae Titulescu,, au fost rupți de la lumătatea tulpinilor . Din primele informaţii, aceştia au fost obiectul unei acţiuni de vandalism, cel mai probabil de către unii petrecăreţi cu „iniţiativă”. Puieţii fuseseră plantaţidin dispoziţia administraţiei locale, în contextul reabilitării străzilor din centrul municipiului.

Nu a fost singurul incident din această perioadă. Sâmbătă seara, la sfârşitul concertelor din Piaţa Cetăţii, mai mulţi tineri s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a aplana conflictul, iar pe mai multe străzi din oraş au fost găsite sticle sparte şi alte semne de „petreceri” pe spaţiul public.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul emis de Inspectoratul de Jandarmi Alba:

„Duminică, 27 mai a.c., la ora 01.15, jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural – artistice prilejuite de sărbătorirea Zilelor Municipiului Alba Iulia au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan la care participau şapte tineri. Aceştia se loveau reciproc cu pumnii şi picioarele şi nu au răspuns somaţiilor legale ale jandarmilor de a-şi înceta acţiunile ilegale. În consecinţă, au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Jandarmeriei Alba pentru continuarea verificărilor, nu înainte însă ca un echipaj de la ambulanţă să le acorde primele îngrijiri medicale la faţa locului.

Cei şapte au fost identificaţi ca fiind P.I.N., de 17 ani, P.I. Dorin., de 25 de ani, B.M.I., de 17 ani, domiciliaţi în satul Bălcaciu, comuna Jidvei, respectiv Ţ. Florean, de 23 de ani, D.M. Ioan, de 21 ani, D.N. Daniel, de 24 de ani, din comuna Ţelna şi A.I. Alexandru, de 21 de ani, din Alba Iulia.

Pentru faptele săvârşite, pe numele acestora au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice. Totodată, pentru că l-au agresat pe D.N. Daniel de 24 de ani, trei dintre aceştia – P.I.N., de 17 ani, A.I. Alexandru, de 21 de ani şi B.M.I., de 17 ani – sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Anonim

    duminică, 27.05.2012 at 18:02

    :)) Pai asa ii in alba , seara dupa ce toti sunt Precum Tipicu,se iau la bataie 8-|

  2. alex

    luni, 28.05.2012 at 10:30

    in alba, de zilele orasului, vin foarte multi tarani, tarani insemnad ca sunt de la tara, unde asa e obieceiu, sa se ia la bataie… o editie a zilelor orasului ar trebui sa se numeasca „zilele taranului roman venit la oras”

  3. dan

    luni, 28.05.2012 at 11:26

    älex stai linistit ca e plin de tarani si la oras. De obicei romanii astia tiganizati cum imi place mie sa le spun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax