Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident cu două maşini lângă Cimitirul Eroilor din Alba Iulia. O persoană a fost rănită

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 14.45, la intersecţia străzilor Octavian Goga şi Tache Ionescu din Alba Iulia. Au fost implicate două autoturisme, iar o persoană a fost rănită.

UPDATE, ora 15.00: Din primele informaţii ale poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, iar persoana rănită este un tânăr, pasager într-una dintre maşini. Acesta acuza dureri, însă deocamdată nu s-a stabilit cauza, fiind examinat de medici.

În coliziune au fost implicate un autoturism marca Volkswagen Polo şi un Skoda Fabia, ambele înmatriculate în Alba. Şoferul maşinii Polo nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Skoda, care se deplasa regulamentar pe str. Tache Ionescu din municipiu. Oamenii Legii l-au condus pe şoferul vinovat la sediul Poliţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gigi

    vineri, 13.04.2012 at 11:11

    Nu e primul mizerabil care nu acorda prioritate acolo, politia ar trebui sa supravegheze intersectia respectiva mai mult, in loc sa stea pe strada Cetatii la radar…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax