Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN 1, în comuna Unirea. O persoană a fost transportată la spitalul din Aiud

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă, pe DN1, la kilometrul 432,  raza comunei Unirea, la intersecţia cu drumul comunal Măhăceni.

Au fost implicate două autoturisme,  iar o persoană a fost transportată la spitalul din Aiud.

UPDATE, ora 15.00: Din cercetările poliţiştilor se pare că accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanţei corespunzătoarea între maşini, iar în momentul în care una dintre ele a încetinit pentru a vira la dreapta (spre comuna Măhăceni), maşina din spate a lovit-o şi a răsturnat-o în afara părţii carosabile.

Maşinile erau conduse de două femei, iar cea din maşina din faţă a suferit câteva leziuni, fiind transportată la spitalul din Aiud. Maşina lovită a fost grav avariată.

Ambele maşini au numere de înmatriculare de judeţul Cluj.

Potrivit IPJ Alba, „la ora 13.37, pe DN 1, km 432+330 metri în afara localităţii Unirea,  B.M.A., o tânără în vârstă de 22 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Turda – Aiud, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţă, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna Unirea,  a suferit leziuni traumatice, rămânând internată în spitalul din Aiud.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax