Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident pe DN1, la ieșire din Teiuș spre Aiud: Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului

Publicat

pol

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață, pe DN1 la ieșire din Teiuș spre Aiud, în zona intersecției cu localitatea Beldiu. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. O tânără de 17 ani a fost transportată în stare conștientă la spital.

Din primele cercetări ale polițiștilor, un autoturism marca FIAT înmatriculat în județul Hunedoara, care circula pe direcția Aiud – Alba Iulia a intrat într-o depășire neregulamentară. A vrut să evite o coliziune frontală cu un Volkswagen înmatriculat în Alba, care circula pe contrasens, în direcția Alba Iulia – Aiud și s-a răsturnat în afara carosabilului.

O tânără de 17 ani, pasageră în autoturismul Volkswagen a suferit leziuni în zona umărului și a fost transportată la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în momentul în care L.V.A. (72 de ani) din Deva, în timp ce conducea mașina în direcția Teiuș-Aiud, a încercat să depășească un autocar și a acroșat oglinda autoturismului Volkswagen ce cicula din sens opus. Șoferul acestuia din urmă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul de pe dreapta sensului de mers. Mașina era condusă de M.E. (42 de ani) din Lopadea nouă. Fiica sa, o tânără în vârstă de 17 ani, pasageră pe bancheta din spate, a suferit politraumatisme și fractură claviculă dreapta. A rămas internată la spitalul din Aiud. Niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax