Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

8 burse integrale de consiliere pentru liceenii care vor să aplice la facultăți din SUA, oferite de Upgrade Academy. Condiții

Publicat

Upgrade Academy oferă până la 8 burse integrale de consiliere pentru liceenii care vor să aplice la facultăți din Statele Unite. Elevii de clasa a 11-a, cu performanțe academice sau extrașcolare excepționale, se pot înscrie până pe 22 februarie.

Upgrade Academy este un start-up educațional care a ajutat peste 400 de liceeni să fie acceptați la facultăți de top din străinătate. Mentorii Upgrade sunt absolvenți Ivy League sau Oxbridge.

Potrivit unui comunicat transmis redacției Alba24, concursul de burse a pornit de la dorința ca elevii excepționali să ajungă la facultățile dorite, indiferent de situația lor financiară. Înscrierile s-au deschis pe 1 februarie și se vor închide pe 22 februarie.

Pentru a aplica, elevii trebuie să fie elevi în clasa a 11-a, să aibă performanțe academice sau extrașcolare la nivel național sau internațional, iar venitul lunar al familiei lor trebuie să fie sub sau în jur de 10.000 de lei.

Elevii își pot trece toate premiile și activitățile în formularul de înscriere, unde vor fi rugați să scrie și 2 eseuri despre ei și motivația de a ajunge în Statele Unite.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe 7 martie. Fiecare bursă acoperă un curs de scriere creativă plus consiliere individuală cu un mentor Upgrade.

De asemenea, câștigătorii vor intra în comunitatea elevilor și absolvenților Upgrade, o rețea internațională gata să îi ajute cu sfaturi și oportunități.

Detalii despre concurs și modalitatea de aplicare, AICI.

Sursă foto: Upgrade Academy Facebook

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    luni, 07.02.2022 at 14:11

    In PLUS : Nu cumva sa faca parte din ASA ZIsa ” Asocitie a Elevilor ” din Jud. Alba ! MAGARII Aia NESImtiTI care Doreau Burse de MERIT, Si Pentru MEdii Mai MICI de 9.50, probabil CHIAR si cei cu medii de 6.50 !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax