Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

URGENȚĂ la Centrul de Transfuzie Alba: Stocurile pentru două tipuri de sânge sunt insuficiente, iar cererea este foarte mare

Publicat

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba face un apel către populație, în care anunță că este nevoie urgență de donatori cu grupele AB pozitiv și AB negativ. 

”Stocul de sânge la aceste grupe este insuficient, iar solicitările sunt numeroase. Pentru ca bolnavii care au nevoie de transfuzie de sânge să poată să fie salvați este nevoie de un gest de omenie din partea celor care pot să-i ajute”, au transmis reprezentanții Centrului de Transfuzie din Alba.

Condiții obligatorii pentru donat sânge

Cele mai importante dintre condițiile cerute: să fie persoane sănătoase (fără afecțiuni acute sau cronice), care nu fac tratament medicamentos, grupa de vârstă 18-60 ani; fără intervenții chirurgicale, tatuaje, piercing, acupunctură – în ultimele 6 luni; greutate minimă – femei 57 kg; bărbați 60 kg.

Program pentru donare luni-vineri: 7.30-12.00

Telefon: 0258834050

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax