Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urgențele din Alba, aglomerate de sărbători. Peste 1.400 de persoane au ajuns la spital. Aproape 400 au fost copii

Publicat

UPU Alba

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba a fost din nou aglomerată în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Peste 1.400 de persoane au ajuns la UPU, în perioada 24 decembrie – 3 ianuarie, cu diferite probleme medicale, de la cele mai serioase până la banalele răceli de sezon.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Alba, în perioada menționată au ajuns la UPU Alba Iulia un total de 1.406 de persoane, din care 396 au fost copii ( nr. cu vârste cuprinse între 0 – 16 ani). Cei mai mulți s-au prezentat cu afecțiuni precum colici biliare, accidente vasculare cerebrale, bronșite , pneumonii, viroze, gastrite. 

Au fost de asemenea afecțiuni de sezon întâlnite în perioada sărbătorilor și afecțiuni specifice perioadei  sezonului rece și care se regăsesc în fiecare an în acestastă perioadă. 

Din numărul total al persoanelor care au ajuns la urgență, 294 au rămas internate. 116 de pacienți și-au făcut examinări CT. 

În această perioadă nu au fost înregistrate decese. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax