Connect with us
Publicitate

BLAJ

Urmările dramatice ale crimei de la Blaj: Doi gemeni în vârstă de un an au rămas fără părinți. DGASPC Alba nu a fost sesizată

Publicat

Doi gemeni în vârstă de doar un an au rămas fără tată, iar mama cel mai probabil va ajunge după gratii pentru omor, în urma crimei care a șocat comunitatea de pe strada Livezii din Blaj. Momentan, Protecția Copilului Alba nu a fost sesizată.

Potrivit reprezentaților DGASPC Alba cei doi gemeni au rămas în grija familiei extinse. 

Alexandra în vârstă de 33 de ani și Andrei în vârstă de 24 de ani aveau o relație și doi copii împreună. Însă în ultima vreme între cei doi izbucneau frecvent certuri. 

O ceartă a început între cei doi și în dimineața zilei de marți: tânărul ar fi fost beat și ar fi bătut-o pe femeie, care în cele din urma a recurs la gestul extrem. 

Directorul DGASPC Alba a precizat că instituția nu a fost sesizată de către anchetatori cu privire la situația gemenilor, deoarece aceștia au rămas în grija familiei.

Potrivit surselor alba24, familia fetei nu ar fi fost de acord cu relația dintre cei doi din cauza faptului că tânărul ar fi avut o stare materială modestă.

Andrei se afla în casa Alexandrei, alături de cei doi gemeni. Acesta ar fi consumat alcool și o discuție în contradictoriu ar fi început între cei doi, de fața cu cei mici.

Femeia ar fi fost bătută de tânăr

Discuția în contradictoriu s-a transformat rapid într-un scandal în toată regula, iar Andrei ar fi lovit-o cu palmele pe Alexandra.

Momentan nu se știe dacă femeia a reacționat violet imediat după ce a fost lovită de către tânăr, însă, în timpul scandalului aceasta a pus mână pe o bâtă de lemn.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO: CRIMĂ la Blaj. Un tânăr de 24 de ani a fost ucis cu violență. Suspectă este concubina acestuia

La lovit pe tânăr în cap, dar și în zona corpului de mai multe ori cu bâta. Apoi l-a lovit pe aceasta cu un bibelou, un pahar, dar și cu alte obiecte pe care le-a găsit prin casă.

După ce și-a dat seama ce a făcut, femeia a sunat la ambulanță.

La fața locului au ajuns echipajele de salvare dar și oamenii legii.

Pe drum către spitalul din Blaj, Andrei a decedat din cauza rănilor grave pe care le avea la cap dar și în zona abdomenului.

După cercetarea la fața locului Alexandra a fost reținută, iar miercuri 15 septembrie va fi propusă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru arestare preventivă pe 30 de zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Elena

    miercuri, 15.09.2021 at 12:01

    Parca vad ca o sa fie libera justiția nu-și face treaba cum trebuie… Gasete mortul vinovat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax