Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmările unei bătăi între doi frați din Râmeț: Unul reținut de polițiști, altul are nevoie de îngrijiri medicale

Publicat

Un bărbat de 57 de ani din Râmeț a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiști, după ce și-a bătut fratele. 

Potrivit la data de 26 octombrie 2021, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către un bărbat, de 46 de ani, din comuna Râmeț, cu privire la faptul că a fost agresat de către fratele său.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 25/26 octombrie 2021, bărbatul ar fi fost agresat de către fratele său, în vârstă de 57 de ani, din Aiud, în timp ce se aflau la locuința părintească, din comuna Râmeț.

În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru care, potrivit certificatului medico – legal prezentat, necesită un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de agresor, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Totodată, față de acesta a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura reținerii, pentru  24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax