Connect with us
Publicitate

BLAJ

Urmările unui scandal: Bărbat din Blaj, reținut de polițiști după ce și-ar fi agresat fosta iubită și i-ar fi sustras bijuterii

Publicat

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au reținut pentru 24 de ore un bărbat din oraș, care era cercetat pentru furt, lovire sau alte violențe și amenințare.

Din cercetări a rezultat că, în contextul agresiunii pe care ar fi săvârșit-o, la data de 15 iunie 2023, asupra fostei sale concubine, bărbatul i-ar fi sustras acesteia mai multe bijuterii, motiv pentru care cercetările au fost extinse și cu privire la infracțiunea de furt.

Sâmbătă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Potrivit polițiștilor, la data de 15 iunie 2023, o femeie de 47 de ani, din Blaj, a sesizat Poliția Municipiului Blaj, cu privire la faptul că a fost agresată și amenințată de către fostul său partener de viață.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în după amiaza zilei de 15 iunie, în contextul unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi devenit violent și ar fi agresat-o pe femeie, ulterior amenințând-o cu alte fapte de violență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax