Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Urmărire ca în filme, de la Alba Iulia la Șard. Cum a încercat să scape de polițiști un tânăr fără permis din Ighiu

Publicat

politie

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Ighiu s-a ales cu dosar penal. În timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, fără a deține permis, acesta nu a oprit la semnalul polițistului rutier. Echipajul de politie a pornit în urmărirea mașinii, până în localitatea Șard, unde tânărul a intrat pe un drum neamenajat până la stația de epurare, a coborât din autoturism, în rampă, fără să-l asigure, iar autoturismul în deplasarea sa, în direcția spate, a intrat în coliziune cu autospeciala poliţiei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfăşurau activitati de patrulare, supraveghere si control pe Bulevardul Transilvaniei, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, au efectuat semnal de oprire unui autoturism însă conducătorul auto nu a respectat semnalele polițistului rutier, continuându-si deplasarea.

Echipajul de politie a pornit în urmărirea autoturismului pe raza municipiului Alba Iulia până în localitatea Șard, efectuând în continuare semnale de oprire acustice și luminoase.

În localitatea Șard, conducătorul autoturismului, a intrat pe un drum neamenajat până la stația de epurare Șard, a coborât din autoturism, în rampă, fără să-l asigure, iar autoturismul în deplasarea sa, în direcția spate, a intrat în coliziune cu autospeciala poliţiei.

În autoturism se aflau 3 persoane, două dintre acestea au fugit iar cea dea treia a fost identificată, fiind un bărbat de 32 de ani din comuna Calvini, jud. Buzău.

Ulterior a fost identificat un minor de 17 ani din comuna Ighiu, județul Alba, pasager în autoturism.

Din cercetările efectuate ulterior s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 18 ani, din Ighiu, care a plecat de la fața locului.

Cu ocazia verificărilor poliţia a stabilit că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme, valoarea pagubelor fiind de 500 lei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax