Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmărire ca-n filme, la Alba Iulia. Minor de 14 ani din oraș, prins de polițiști după ce a furat mașina familiei

Publicat

politia

Urmărire ca-n filme pe străzile din Alba Iulia, în noaptea de joi spre vineri, pentru prinderea unui minor care a sustras mașina familiei și nu a oprit la semnalele polițiștilor. Adolescentul în vârstă de 14 ani a încercat să fugă cu autoturismul de oamenii legii, fiind oprit după aproximativ 3 kilometri.

În noaptea de joi spre vineri, un minor în vârstă de 14 ani din Alba Iulia a sustras mașina familiei, un autoturism marca Seat înmatriculat în Polonia și s-a plimbat, împreună cu mai mulți tineri, pe străzile din municipiu. În jurul orei 01:30, mașina a fost depistată de un echipaj de poliție în zona Bulevardul Transilvaniei. Adolescentul aflat la volan nu a oprit la semnalele agenților, astfel că aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, pe traseul strada Vasile Goldiș – Bulevardul Revoluției 1989 – Bulevardul Republicii.

În cele din urmă, mașina a fost oprită în zona supermarketului Selgros aflat pe Bulevardul Republicii.

UPDATE: Potribvit IPJ Alba, la data de 3 august 2018, în jurul orei 01.30, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce acţionau pe B-dul Transilvaniei din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în Polonia.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea autoturismului, iar, în cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe B-dul Republici din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că la volanul acestuia era un minor în vârstă de 14 ani, din Alba Iulia, care ar fi sustras autoturismul familiei pentru a-l conduce pe străzile din municipiu.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi conducere fără permis.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax