Connect with us
Publicitate

CUGIR

Urmărire ca-n filme la Cugir. Cum a încercat să scape un șofer băut, de echipajele de Poliție

Publicat

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cugir. Polițiștii au fost sesizați că un șofer conducea haotic în zona unor blocuri și au încercat să îl oprească. Acesta a accelerat, iar echipajul a pornit în urmărirea lui, pe mai multe străzi din oraș.

Potrivit IPJ Alba, luni, în jurul orei 11.30, în urma unui apel 112, prin care era semnalat faptul că un conducător auto are un comportament inadecvat și pune în pericol siguranța traficului rutier în zona unor blocuri de locuit, de pe strada Victoriei din Cugir, polițiștii au demarat activitățile de verificare.

La scurt timp, autoturismul a fost identificat de o patrulă de poliție, iar agenții i-au făcut șoferului semnalul regulamentar de oprire, însă acesta și-a continuat deplasarea, circulând cu viteză mare pe mai multe străzi din oraș.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea lui, iar, după câteva minute, polițiștii au găsit autoturismul, abandonat, pe o stradă din Cugir.

În urma activităților de cercetare efectuate, a fost depistat un tânăr de 27 de ani, din Cugir, care s-a dovedit că a condus autoturismul. În mașină, împreună cu acesta, a mai fost un tânăr, care a fugit și el din locul unde a fost abandonat autoturismul și care a fost identificat, de asemenea, de polițiști.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax