Connect with us
Publicitate

CUGIR

Urmărire în trafic în zona Vințu de Jos. Un șofer a fost reținut de polițiști. Care a fost motivul

Publicat

Un șofer a fost reținut după o urmărire în trafic, care a pornit din Vințu de Jos. Acesta fusese reclamat la 112 că se deplasa haotic pe raza comunei.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 10 noiembrie 2023, în jurul orei 20.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic, pe raza comunei Vințu de Jos.

Polițiștii au identificat autoturismul în trafic și au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase, însă conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea, fiind urmărit pe o distanță de aproximativ un kilometru.

Conducătorul acestuia a oprit în apropierea intersecției străzii Sibișeni cu DN 7, iar la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Cugir.

Reținut de polițiști

În urma testării acestuia, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar la data de 11 noiembrie 2023 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax