Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmărire în trafic la Bucerdea Grânoasă. Șofer reținut după ce s-a ascuns într-un lan de porumb. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Urmărire în trafic la Bucerdea Grânoasă. Un șofer a vrut să se ascundă într-un lan de porumb. Acesta nu oprise mașina la semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul. Apoi a abandonat mașina. Polițiștii l-au reținut.

Potrivit IPJ Alba, în 8 iulie, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Bucerdea Grânoasă, au efectuat semnal regulamentar de oprite unui autoturism. Mașina nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare.

Conducătorul acestuia nu a oprit, motiv pentru care a fost urmărit până în zona unui drum agricol, situat în extravilanul localității. Acolo șoferul a abandonat autoturismul, încercând să scape, ascunzându-se într-un lan de porumb.

Ulterior, polițiștii l-au identificat. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din comuna Bucerdea Grânoasă. În urma verificărilor efectuate au constatat că tânărul care s-ar fi aflat la volanul autoturismului nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Autoturismul pe care-l conducea era înmatriculat în circulație, dar plăcuțele de înmatriculare ar fi fost demontate de pe acesta.

Față de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

A fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate