Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmărire în trafic la Sebeș: Record de infracțiuni pentru un tânăr din oraș. De câte ori a fost prins la volan fără carnet

Publicat

Un tânăr din Sebeș este la a cincea faptă penală probată de polițitșii rutieri din oraș. Acesta conduce un autoturism fără a deține carnet de conducere și de două ori a fost prins de polițiști în urma unei urmăriri în trafic. 

Cea mai recentă urmărire a avut loc duminică, 25 iulie.

Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iunie 2023, în jurul orei 16,30, polițiștii rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Valea Sebeșului din Petrești, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Conducătorul auto a ignorat semnalul polițiștilor, continuându-și drumul, împrejurare în care a fost urmărit, iar autoturismul a fost găsit pe strada Molidului din Petrești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul în vârstă de 26 de ani, din Petrești, care a condus autoturismului, avea permisul de conducere suspendat, iar acesta era la a cincea faptă de acest fel, ultima dată fiind depistat de polițiști la data de 24 iunie 2023, tot după o urmărire în trafic.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat, iar în cursul zilei de azi, 26 iunie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    luni, 26.06.2023 at 11:12

    Și mai spun,,MARII” noștri experți în ale condusului că persoanele în vârstă încalcă legislația și produc accidente rutiere. GREȘIT .
    Dați permise de conducere pe bandă rulantă și mai mult de 50% din cursanți nu știu să citească. Asta e problema. Ca începători în ale condusului nu știu ce obligații au în primul an de șoferie. Mai simplu nu știu ce prioritate se dă în sens giratoriu și ar fii multe de spus.
    Am 38 de ani vechime la volan fără nici o sancțiune, cu asta mă mândresc, pe când novicii încalcă legea ( cazul de față ) și pledează nevinovați . Ăsta e un semn de întrebare !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax