Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Urmărire în trafic, la Zlatna. Un tânăr transporta, pe bancheta din spate a unui autoturism, doi viţei furaţi

Publicat

masina politie

Un tânăr din judeţul Vâlcea a fost urmărit în trafic de Poliţie, în timp ce conducea un autoturism, fără permis şi în care se aflau, pe bancheta din spate, doo viţei furaţi din Jina.    

Potrivit IPJ Alba, în 9 iunie, în jurul orei 3.45, poliţiştii de siguranţă publică din Zlatna, în timp ce acţionau pe DN 74, pe raza localităţii Pătrîngeni, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce circula în direcţia Alba Iulia – Zlatna.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind găsit, abandonat, pe strada Gării din Zlatna.

În autoturism, pe bancheta din spate, au fost găsiţi doi viţei, de circa 6 săptămâni, pe care poliţiştii i-au scos din autoturismul abandonat şi i-au lăsat în custodia unui cetăţean din zonă.

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe şoferul autoturismului, un tânăr de 29 de ani, din comuna Olanu, judeţul Vâlcea, ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din cercetări a rezultat că cei doi viţei găsiţi în autoturismul abandonat de acesta ar fi fost furaţi din comuna Jina, judeţul Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi conducere fără permis precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise aceste fapte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax