Connect with us
Publicitate

BLAJ

Urmărire nocturnă în trafic la Mihalț. Un șofer care conducea o mașină cu numere false a încercat să scape de Poliție

Publicat

politie noaptea

Un tânăr din comuna Mihalț este cercetat penal după ce a încercat să scape de polițiștii care voiau să oprească în trafic mașina pe care o conducea. Șoferul a ignorat semnalul polițiștilor, iar aceștia au pornit în urmărirea autoturismului. L-au găsit abandonat pe un teren viran, după o urmărire de aproximativ 3 kilometri.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe strada Principală din localitatea Mihalț, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar șoferul a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar după o distanță de aproximativ 3 kilometri conducătorul auto a abandonat autoturismul, pe un teren viran și a fugit. În autoturism a rămas un tânăr de 27 de ani, din comuna Mihalț, pasager pe scaunul din dreapta.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și pe cel care a condus autoturismul, un tânăr de 22 de ani, din comuna Mihalț.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele provizorii de înmatriculare care erau aplicate pe acesta aparțin unui alt autovehicul.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism neînmatriculat și conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax