Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmărire nocturnă în trafic, la Șard. Un șofer care avea permisul suspendat nu a oprit la semnalul polițiștilor

Publicat

politie noaptea

Polițiștii din Alba au urmărit, în noaptea de miercuri spre joi, o mașină al cărei șofer nu a oprit la semnalul acestora, în Șard. În cele din urmă, au găsit mașina abandonată lângă o pădure și au găsit și șoferul, un tânăr care avea permisul suspendat.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 1/2 iulie, în jurul orei 2.15, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șard, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui șofer a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoutilitarei (marca Isuzu, potrivit unor surse Alba24), pe care au găsit-o la liziera unei păduri de pe raza localității Ighiu.

Ulterior a fost identificat și un bărbat de 30 de ani, din comuna Întregalde, care ar fi condus mașina și în legătură cu care polițiștii au stabilit că avea permisul de conducere suspendat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducere cu permisul suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax