Connect with us
Publicitate

ABRUD

Urmărire pe șosea și prin pădure între polițiști din Alba și un șofer beat: Cum s-a terminat aventura penală a unui bărbat

Publicat

Urmărire pe șosea și prin pădure: Un bărbat de 57 de ani s-a urcat beat și fără permis la volan. În plină zi, în jurul orei 13.45, pe DN74 A a fost tras pe dreapta de polițiști. S-a întâmplat în data de 5 martie 2024, pe raza localității Abrud. 

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele, bărbatul a demarat, încercând să scape de control. A început o urmărire între polițiști și șofer, urmărire care s-a terminat într-o pădure. 

Mai exact bărbatul și-a abandonat mașina și s-a ascuns într-o padure din apropierea drumului. Însă a fost găsit de polițiști și s-a ales cu un dosar penal.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 6 martie 2024.

Urmărire pe drum și prin pădure

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 martie 2024, în jurul orei 13.45, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau pe DN 74 A, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Criscior, județul Hunedoara.

A fost urmărit de polițiști, iar în apropierea unei păduri a abandonat autoturismul și s-a ascuns în pădure, loc în care a fost identificat de polițiști.

Cât de beat era șoferul

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru depunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax