Connect with us
Publicitate

BLAJ

Urmărire pe străzile din Blaj, între poliție și un șofer. De ce nu a oprit la semnalele polițiștilor și unde a fost găsit

Publicat

politie noaptea

Un bărbat de 31 de ani din Blaj a fost protagonistul unei urmăriri, pe străzile din oraș, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri. La un moment dat, polițiștii l-au găsit într-o parcare, iar când l-au testat cu etilotestul, a rezultat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 februarie 2022, în jurul orei 18.25, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu, au efectuat semnalele regulamentare de oprire unui autoturism al cărui conducător și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărire și l-au identificat într-o parcare de pe strada Tudor Vladimirescu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de către un bărbat, de 31 de ani, din Blaj, care nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax