Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmărire pe străzile din Blaj, pe timp de noapte, terminată cu un dosar penal și mai multe amenzi. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal, după o urmărire a poliției pe străzile din municipiu. Mai mult, când după ce a fost prins, atât el cât și alți 4 tineri din mașină au primit 500 de lei amendă deoarece nu au putut justifica de ce sunt pe stradă în plină stare de urgență.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 aprilie 2020, în jurul orei 00,20, polițiștii de ordine publică din Blaj, în timp ce acționau pe strada Republicii din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Conducătorul acestuia a ignorat semnalul și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost interceptat pe strada Livezii din Blaj.

La volanul acestuia se afla un tânăr de 21 de ani, din Blaj, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis.

Totodată, atât față de conducătorul auto, cât și față de alți 4 tineri, care se aflau în autoturism, a fost luată măsura sancționării contravenționale, cu amenzi în valoare de câte 500 de lei, pentru încălcarea Ordonanței Militare nr 3 din 2020, întrucât nu au putut justifica prezența pe stradă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax