Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urmărire spectaculoasă la Alba Iulia. Un şofer a ajuns cu maşina într-un gard, încercând să scape de Poliţie

Publicat

politia

Poliţiştii din Alba Iulia au urmărit, azi noapte, pe străzi din oraş, o maşină al cărui şofer nu a oprit la semnalul acestora. Autoturismul s-a oprit într-un gard, după ce conducătorul auto a pierdut controlul volanului. Ar fi fost sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.50,  pe Bulevardul Horea din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, au depistat un autoturism ce circula cu viteză mare.

Au pornit în urmărirea autoturismului, al cărui şofer nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale acestora, continuându-şi drumul, pe Calea Moţilor, înspre cartierul Miceşti.

Ajuns la intersecţia cu strada Detunata, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu gardul imobilului cu numărul 37 de pe strada Detunata şi a încercat să-şi asigure scăparea, abandonând autoturismul.

În scurt timp, poliţiştii au identificat un tânăr de 29 de ani, care era împreună cu un alt tânăr de 28 de ani, acesta din urmă susţinând că el este cel ce a condus autoturismul.

Poliţiştii i-au testat pe amândoi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru tânărul de 29 de ani şi 0,00 mg/l alcool pur pentru cel de-al doilea.

Există suspiciunea că tânărul care s-a aflat la volanul autoturismului este cel de 29 de ani, astfel că poliţiştii l-au condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului, precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax