Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Urmărit internațional, depistat pe polițiștii din Blaj: Un bărbat care încerca să scape de pedeapsa cu închisoarea a fost depus în Penitenciarul Aiud

Publicat

Un bărbat din Mediaș, condamnat la trei ani de închisoare pentru furt calificat, a fost identificat de polițiștii din Blaj și depus în Penitenciarul Aiud. Acesta încerca să se sustragă de la executarea pedepsei și era dat în urmărire națională și internațională.

La data de 21.01.2014, orele 10:00, poliţiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, au reușit identificarea şi reţinerea urmăritului Spătaru Dan, de 41 de ani, din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis la data de 15.10.2013, fiind condamnat de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Condamnatul se sustrăgea executării pedepsei şi era dat în urmărire la nivel naţional şi la nivel internațional. Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax