Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Urmărit internațional prins în Sebeș. Va sta doi ani după gratii în Penitenciarul Aiud, pentru înșelăciune

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un bărbat de 41 de ani din Timișoara, dat în urmărire internațională și condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, a fost prins de polițiștii din Sebeș. Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, unde va executa pedeapsa dată de Judecătoria Deta din județul Timiș.

Poliţiştii din Sebeş au depistat un urmărit internaţional, condamnat de Judecătoria Deta pentru fapte de înşelăciune. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de o faptă de înşelăciune reclamată la Poliţia Municipiului Sebeş, în luna august 2018, de un tânăr din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, în 7 ianuarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au depistat şi reţinut, pe raza municipiului Sebeş, pe un bărbat de 41 de ani, din municipiul Timişoara, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, urmărit la nivel internaţional.

Bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare, dispusă în luna octombrie 2018, de Judecătoria Deta.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de săvârșirea unei fapte de înşelăciune reclamată Poliţiei Municipiului Sebeş la data de 22 august 2018.

În 21 august 2018, după-amiaza, s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 23 de ani, din municipiul Sebeş, pentru a cumpăra un telefon mobil, contra sumei de 2.800 de lei. În momentul efectuării plăţii, bărbatul ar fi reuşit să-l înşele pe tânăr, care, în schimbul telefonului ar fi primit doar 190 de lei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de înşelăciune.

Totodată, acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat de Judecătoria Deta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax