Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urme de URS în apropierea pădurii Mamut și pistei de biciclete. Primăria Alba Iulia atenționează locuitorii să evite zona

Publicat

Primăria Alba Iulia a comunicat vineri că au fost găsite din nou urme de urs în zona pădurii Mamut, a pistei de biciclete și a Parcului Dendrologic. Atenționează locuitorii să evite aceste zone.

”În cursul zilei de 12 mai, a fost semnalată prezența unor urme de urs, în zona pădurii Mamut, și în perimetrul pistei de biciclete din apropierea Parcului Dendrologic.

Atenționăm cetățenii din Alba Iulia și împrejurimi, doritori de drumeții, plimbări și picnic, să evite această zonă în perioada următoare, pentru siguranța lor.

Sporiți atenția și nu vă expuneți riscurilor, iar dacă observați apariția animalelor sălbatice în apropierea dumneavoastră, apelați serviciul unic de urgențe 112”, a anunțat primăria.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax