Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urnă de votare mobilă trasportată fără pază, la Sebeș. Poliția s-a sesizat din oficiu și face verificări

Publicat

Poliția Municipiului Sebeș s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o secție de votare urna mobilă a fost transportată fără a fi asigurată pază din partea structurilor MAI, au transmis purtătorul de cuvânt al  Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog.

Potrivit sursei citate, se fac verificări sub aspectul comiterii infracțiunii de ”Nerespectare a regimului urnei de vot”.

”La nivelul structurilor MAI s-au primit 318 de sesizări referitoare la posibile contravenții sau infracțiuni electorale, dar 119 nu s-au confirmat în urma primelor verificări.

Cu privire la alte 111 sesizări, se efectuează în continuare verificări.

Până la această oră, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, fiind aplicate 20 de avertismente scrise și 34 de amenzi în valoare de 38.000 de lei.

Cele mai frecvente fapte contravenționale sesizate au fost de continuare a propagandei electorale, sfătuirea alegătorilor cu cine să voteze, fotografierea sau filmarea buletinului de vot.

În plus, se efectuează cercetări cu privire la 37 de infracțiuni precum coruperea alegătorilor sau fraudă la vot” a spus Monica Dajbog.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax