Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urs filmat pe Transfăgărășan cum salută, ca un om, pasagerii unui autoturism: A devenit vedetă internațională în doar 48 de ore

Publicat

Un urs care a fost filmat pe Transfăgărășan a devenit vedetă internațională în doar 48 de ore după ce imaginile au fost publicate pe un site din Marea Britanie.

Ladbible.com a publicat imaginile în care se vede cum ursul salută ca un om, de pe marginea drumului, pasagerii dintr-un autoturism, pe șoseaua Transfăgărașan. Imaginile inedite au strâns peste 2 milioane de vizualizări în câteva zile.

Videoclipul a făcut senzaţie pe internet

Partea amuzantă din filmuleț apare după ce şoferul se întoarce ca să vadă ursul mai bine, iar în momentul în care trece pe lângă animalul aflat pe marginea șoselei, acesta din urmă își ridică laba stângă ca și cum ar saluta. Filmulețul haios are peste 2.7 milioane de vizualizări și aproape 3.000 de comentarii.

A bear waved hello to us

Just a bear waving hello 🐻👋

Publicată de LADbible pe Marţi, 1 august 2023

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax