Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Urs lovit de patru mașini pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș, în zona Aciliu. Doi copii răniți. Trafic îngreunat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILG4zdyww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce patru mașini au lovit un urs, pe autostrada A1, Sibiu-Sebeș. Accidentul a avut loc pe calea unu de rulare a sensului de mers Sibiu-Sebeș. Ursul treacut gardul de protecție și a intrat pe șosea, fiind lovit  de patru mașini consecutiv.

Potrivit IPJ Sibiu, incidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21.30, în zona localității Aciliu.  În urma rănilor suferite animalul nu a supraviețuit. Traficul în zona accidentului este îngreunat. Doi copii, dintr-o mașină care au lovit ursul au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

urs

Potrivit ISU Sibiu la accident s-a intervenit de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd pe A1, Sibiu – Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru doi copii cu stare de panică în urma accidentării unui urs de către autoturismul în care se aflau”. Alți doi adulți au auvut nevoie de atenția medicilor, însă au refuzat transportul la spital.

Potrivit DRDP Brașov, în zona accidentului există gard de protectie.  Autoturismele care au lovit ursul au suferit daune majore. În zonă traficul a fost parțial blocat și s-a circulat cu dificultate.

Circulatia a revenit la normal incepind cu ora 22.30. Ursul a fost transportat la DSV.

Surse: ISU SIbiu, IPJ Sibiu

sursă video: Facebook, Dorin Derji, Patrick Petru.

sursă foto: Facebook, Infotrafic Sibiu

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate