Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Urs lovit mortal de o mașină, pe Autostrada A3, între Câmpia Turzii și Turda

Publicat

Un urs a fost lovit mortal de o mașină miercuri, în jurul orei 03:50, pe Autostrada Transilvania, între Câmpia Turzii și Turda. Potrivit unor martori, animalul sălbatic a fost lovit de un autoturism marca VW Passat. În urma accidentului, ursul a fost rănit grav şi a murit la câteva minute după impact.

Potrivit polițiștilor, la data de 6 noiembrie 2019, în jurul orei 03:50, pe Autostrada A3 Turda – Borș, calea 1, la km 5 a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a condus autoturism și a lovit un animal sălbatic (urs) care se afla pe partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului. Traficul rutier nu a fost afectat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rasvan

    miercuri, 06.11.2019 at 19:14

    E foarte important si relevant in acelasi timp, faptul ca soferul nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a conduce si nu faptul ca un URS, a aparut pe autostrada, la o distanta de zeci de km de padurile montane, unde ar fi habitaclul natural al ursului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax