Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

USL Alba culege un candidat la o primărie din judeţ, din marea grădină a Puterii. Vezi cine este acesta

Publicat

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a anunţat vineri, în conferinţă de presă că, la comuna Şpring, candidatul la funcţia de primar din partea USL va fi actualul edil-şef, Daniel Gheorghe Rusu. În prezent, acesta este membru PDL, însă la alegerile din acest an el va candida la funcţia de primar, ca liberal.

Primarul comunei Şpring, Daniel Gheorghe Rusu, şi-a câştigat funcţia la alegerile din anul 2004 din partea Partidului Umanist Român (care, din 2005, a revenit la vechea denumire de Partidul Conservator). După patru ani, în 2008, Daniel Gheorghe Rusu, a câştigat din nou alegerile, rămânând primar, de această dată din partea Partidului Democrat Liberal.

În acest an electoral, după alţi 4 ani, Daniel Gheorghe Rusu va fi candidatul USL, din partea liberală, la următoarele alegeri. La fel ca Mugurel Sârbu, actualul primar de la Sebeş, la sfârşitul mandatului, Rusu îşi va da demisia din PDL.

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a motivat acţiunea actualului primar din Şpring: „Se întâmplă dintr-un motiv foarte simplu. Domnul primar mi-a spus că a fost total dezamăgit de politica PDL, total dezamăgit de modul în care acest partid a văzut dezvoltarea locală şi l-a ajutat în proiectele de dezvoltare pe care le-a avut, nu consideră că se regăseşte în doctrina politică a PDL pe care o credea o doctrină adevărată, precum cea scrisă, nu cea făcută. Astfel, a decis să candideze la funcţia de primar al comunei Şpring din partea Partidului Naţional Liberal”.

Comuna Şpring are patru localităţi arondate: Şpring, Draşov, Cunţa şi Vingard.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. has

    vineri, 02.03.2012 at 15:20

    Tocmai varul d-nei Hava sa tradeze?

  2. eu

    vineri, 02.03.2012 at 15:29

    Cel mai slab primar

  3. moni

    vineri, 02.03.2012 at 16:25

    Chiar ******* asta l-ati ales? Rusine !!! Citi bani v-a dat dr. Stanciu pentru mizeria asta ?

  4. moni

    vineri, 02.03.2012 at 21:36

    Am uitat sa-l intreb pe Atanasiu: la Bucuresti, citi aveati functii tot cu ****** de teapa astuia v-ati inhaitat ? Nu-i de mirare ca v-a tras-o Basescu !!! Acestui primar PD-L ia dat cei mai multi bani si asta i-a ****** !!! Ce doctrina poate sa aiba un **** ? Sa spuna PD-L ul citi bani a alocat comunei Spring si unde sunt banii !!!

  5. Primar Spring

    sâmbătă, 03.03.2012 at 06:09

    Nu eu am trădat partidul ci partidul a luato razna…in schimb Draga Moni abia aștepta sa ne plimbam de manuta prin comuna sa vb cu oamenii eu sa le spun ce am făcut eu in comuna iar tu sa le spui ce ai făcut tu…adică nimic…intelegi Boghici Draga

  6. pop i cosmin

    marți, 12.06.2012 at 15:00

    bravo spring si mai ales primarului uta te felicit tanio tot asa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax