Connect with us
Publicitate

POLITICA

USL Alba pregăteşte candidaţii pentru primăriile din oraşe şi comune

Publicat

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că USL se pregăteşte pentru desemnarea candidaţilor la primării şi consilii locale din judeţ, pentru alegerile electorale din 2012.

„Candidaţii din partea PSD şi PNL vor fi la egalitate numerică. Reprezentanţii locali USL vor veni cu propuneri, iar, în cazurile în care nu se va ajunge la un numitor comun privind numirea candidatului pentru funcţia de primar, se va recurge la sondaje de opinie la nivel local pentru stabilirea persoanei cu cele mai mari şanse de câştig”, a precizat Ioan Dîrzu.

Totodată, preşedintele PSD Alba a precizat că, la nivel local, colaborarea cu PC este bună şi, din fericire, problemele de la nivel naţional nu s-au răsfrânt până aici, iar în ceea ce priveşte procentajul de prezenţă a conservatorilor pe listele de candidaţi în cursa electorală îi priveşte exclusiv pe liberali, cu care au realizat alianţă, ei fiind cei care trebuie să cedeze din locurile lor.

Dîrzu a ţinut să mai sublinieze şi de această dată că în USL Alba este armonie şi că social-democraţii îi susţin pe cei doi candidaţi liberali la Primăria Alba Iulia şi Consiliul judeţean Alba, pe Călin Potor, respectiv Teodor Atanasiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. abbilbal

    joi, 29.09.2011 at 17:20

    Activitatea este bună, pregătirile sunt intense, Mai rămâne de văzut care va fi a III-a formaţiune politică pe eşicher.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax