Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USL Alba va ieşi cu strategia de dezvoltare a judeţului, până pe 10 martie. Listele finale de candidaţi, la sfârşitul lunii

Publicat

Până în prezent, USL Alba a reuşit să stabilească peste 90% dintre candidaţii funcţiilor de primari şi consilieri locali din judeţ. Din totalul de 78 de municipii, oraşe şi comune ale judeţului Alba, au mai rămas 4-5 în care USL mai trebuie să definitiveze candidaţii pentru funcţiile din administraţia locală, ceea ce se va întâmpla, cel mai probabil, până la sfârşitul lunii martie. În schimb, liderul USL Alba a promis că până pe 10 martie va publica pe site-ul partidului strategia de dezvoltare a judeţului, ca o propunere pentru dezbatere publică.

Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba a vorbit, vineri, în conferinţă de presă, despre stadiul în care a ajuns USL cu pregătirile pentru alegerile locale. Aceştia şi-au stabilit, în proporţie de 90%, candidaturile pentru primăriile şi consiliile locale din judeţ. În cazul a 4-5 localităţi, dintre cele 78 de municipii, oraşe şi comune ale judeţului, mai trebuie definitivaţi candidaţii.

În numele USL şi al candidatului la preşedinţia Consiliului Judeţean, Atanasiu a promis că, până în data de 10 martie 2012, se va publica pe site-ul partidului o strategie de dezvoltare a judeţului Alba, ca propunere pentru o dezbatere publică, desfăşurată timp de 30 de zile. Astfel, în perioada 10 martie – 10 aprilie, programul strategic de dezvoltare a judeţului va rămâne în dezbatere publică, după 10 aprilie, în funcţie de dezbatere, se va fixa programul şi va fi transpus în programul de guvernare locală şi în programul de conducere de 4 ani a Consiliului Judeţean.

În restul de 30 de zile rămase până la începerea campaniei electorale, se vor fixa ţintele strategice pe fiecare domeniu de activitate, astfel încât cetăţeanul să fie în deplină cunoştinţă despre ce îşi propune USL, dacă preia conducerea CJ Alba.

„Despre toţi candidaţii nu o să vă putem da foarte curând informaţii. Unii sunt stabiliţi deja şi foarte cunoscuţi, pe alţii partidele politice componente ale Uniunii vor să îi mai sondeze, să vadă opţiunea electoratului. În unele localităţi avem 2, 3 candidaţi cu şanse apropiate în diverse comune şi vrem să vedem care dintre ei sunt mai eficienţi. Probabil că ne va consuma toată luna martie să facem aceste sondaje de opinie, ca să putem spune exact numele candidaţilor din fiecare localitate. Oricum, noi vrem ca până la sfârşitul lunii martie să avem toate numele candidaţilor de primar şi toate numele candidaţilor de consilier în toate cele 78 de localităţi”, a adăugat Teodor Atanasiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax