Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

USL Alba semnează Protocolul privind condiţiile de funcţionare la nivel judeţean

Publicat

Reprezentanţii USL la nivelul judeţului Alba, social-democratul Ioan Dîrzu şi liberalul Teodor Atanasiu se vor întâlni, joi, la Bucureşti pentru a semna Protocolul privind Uniunea Social-Liberală.

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat, miercuri, că „pactul prevede în primul rând o colaborare strânsă la nivel de judeţ, până la ultima comună, neagresivitate şi susţinere în toate proiectele locale, judeţene şi stabilirea unor proiecte comune în fiecare localitate în parte”.

Potrivit acestuia, după semnarea Protocolului, fiecare membru USL va trebui să se adapteze cerinţelor pactului, iar cei care se vor împotrivi vor suporta sancţiuni. Dîrzu nu a precizat ce fel de sancţiuni se vor aplica. „Cine vrea să se adapteze este bine, cine nu, la fel. Este o alianţă în care am intrat, am fost de acord cu toţii, inclusiv noi, la nivel de judeţ. Cine nu respectă protocolul suportă sancţiuni”, a declarat Dîrzu.

„Conform protocolului, la nivel judeţean şi la Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, se va merge cu candidaţi comuni. În rest, în toate celelalte consilii locale se va merge cu candidaţi separaţi sau cum decid partidele la nivel de judeţ. Poate, într-o comună, considerăm că al nostru este mai bun şi îl susţinem pe el sau, dacă este cazul, al lor sau mergem pe candidaţi independenţi; în funcţie de care este varianta cea mai bună, în fiecare localitate în parte”, a  mai spus liderul PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax