Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

USL Alba vrea o alianţă cu ţărăniştii lui Radu Vieru. Ioan Dîrzu: „Ei trebuie să fie pregătiţi”

Publicat

Congresul USL ce a avut loc în acest sfârşit de săptămână la Bucureşti a trasat coordonatele partidelor aflate în alianţă pentru următoarele alegeri. Dacă şefii USL au bătut în cuie susţinerea lui Victor Ponta ca premier şi a lui Crin Antonescu ca preşedinte, în cadrul întâlnirii, reprezentanţii partidelor au discutat şi posibilele alianţe care se vor face în perioada următoare. În timp ce liderii USL au concluzionat că nu vor colabora în nici un fel cu PDL şi Traian Băsescu, o posibilă alianţă cu PNŢCD la locale rămâne încă sub semnul întrebării.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat că încheierea de alianţe cu PNŢCD va rămâne la latitudinea fiecărui judeţ, dar că în Alba, cel puţin, USL vrea o alianţă cu Radu Vieru: „Să vedem cum stau ei. Ne-ar interesa o colaborare cu Radu Vieru, dar mai întâi trebuie să vedem cum îşi vor rezolva problemele. Ei trebuie să fie pregătiţi. Maxim săptămâna viitoare vom afla răspunsul”.

La rândul său, preşedintele PNŢCD Alba a declarat weekend-ul acesta că săptămâna aceasta vor afla cum anume vor candida la următoarele alegeri. „Nu ştim ce se va întâmpla, mai ales că organizaţia noastră l-a susţinut pe Victor Ciorbea, iar în instanţă a câştigat Aurelian Pavelescu. Va trebui să vorbim cu el şi să vedem dacă ne oferă susţinere sau decide să ne demită pe toţi”, a declarat Radu Vieru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. geta

    luni, 09.04.2012 at 12:52

    Ar fi culmea nesimtirii sa se alieze cu ai lui Iliescu. Coposu se va rasucii in mormant.

  2. el conquistador

    luni, 09.04.2012 at 14:24

    taranistii din alba sint mai bine pregatiti decit pesedistii din alba, care sint VARZA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax