Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: USL conduce Primăria din Cugir. Viceprimar a fost ales Horea Rotche (PSD). Vezi lista consilierilor locali validaţi în funcţie

Publicat

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Cugir s-a desfăşurat vineri, de la ora 13.00. Viceprimar al oraşului a fost ales Horea Rotche (PSD), cu 16 voturi pentru şi unul împotrivă. Au fost validaţi în funcţii 19 consilieri locali. Primarul Adrian Teban (PNL) a depus jurământul, pentru continuarea mandatului la conducerea administraţiei locale.

La şedinţa de învestire a CL Cugir au participat prefectul Dan Simedru, subprefectul Cornel Murg, vicepreşedintele PNL Alba, Mihai Nicuşor, dar şi consilierul judeţean Nicolae Truţă. Doi consilieri locali nu au participat la şedinţă: Tatiana Petric (USL) şi Camelia Dumitrean (PDL).

S-a format o comisie de validare condusă de decanul de vârstă, Horea Rotche (PSD), secondat de tinerii Dumitru Bogdan şi Vasile Sorin. În comisie au fost desemnaţi Dan Cherecheş, Mircea Trifan, Radu Roşianu, Sorin Vasile şi Mircea Teodorescu. Au fost validate toate mandatele de consilieri, iar aceştia au depus jurământul, la început de mandate. Ulterior, coordonarea şedinţei a fost asigurată de Emil Muntean (PNL).

Singura propunere pentru funcţia de viceprimar a fost din partea USL – Horea Rotche (PSD). Reprezentanţii PDL nu au nominalizat vreun candidat, precizând că susţin propunerile dreptei, însă, prin funcţionarea protocolului USL la Cugir, a rămas doar numele social-democratului Horea Rotche. Acesta a fost ales cu 16 voturi pentru şi un vot împotrivă. Horea Rotche are 64 de ani, este profesor de istorie şi a fost inspector şcolar general adjunct şi director la Şcoala nr. 3 din Cugir. A recunoscut, după ce a fost ales în eşalonul doi de la conducerea Primăriei Cugir, că va avea o misiune foarte grea, pentru că vine după un viceprimar foarte bun (n.r. – Rodica Florea).

Primarul Adrian Teban (PNL) a obţinut, la alegerile locale din 10 iunie, un număr de 8.014 voturi, reprezentând 68% din opţiunile exprimate. Acesta se află la al treilea mandat consecutiv la cârma Primăriei.

Cugirenii vor fi reprezentaţi în forul local de 19 consilieri:13 membri USL şi câte trei de la PDL şi PP-DD.

prezentăm componenţa CL Cugir:

USL

1. Rodica Cristina Florea (PNL)

2. Mircea Simu (PSD)

3. Emil Muntean (PNL)

4. Aurel Cornel Păştină (PSD)

5. Ioan Dan Cherecheş (PNL)

6. Romulus Micu (PNL)

7. Mircea Trifan (PSD)

8. Tatiana Petric (PNL)

9. Ioan Mircea Ferchian (PNL)

10. Bogdan Mihai Dumitru (PSD)

11. Claudiu Mărginean Bota (PNL)

12. Horia Rotche (PSD)

13. Mircea Teodorescu (PC)

PDL

14. Camelia Dumitrean

15. Zoriţa Minerva Ciulea

16. Radu Roşian

PP-DD

17. Sorin Vasile

18. Lucian Tiberiu Ştefănie

19. Dumitru Roibuleasă.

Consiliul Local Cugir va avea 5 comisii:

1. Comisia de buget finanţe: Aurel Păştină – USL, Romulus Micu – USL, Tatiana Petric – USL

2. Comisia industrie, agricultură, turism: Bogdan Dumitru – USL, Mircea Ferchian– USL, Dumitru Roibuleasă – PP-DD

3. Comisia amenajarea teritorului şi urbanism Emil Muntean – USL, Mircea Trifan- USL, Radu Roşian- PDL, Vasile Sorin-PP-DD; Mircea Teodorescu -USL

4. Comisia pentru învăţământ, sănătate şi sport: Dan Cherecheş USL, Rodica Florea USL, Horea Rotche USL, Zoriţa Ciulea -PDL, Camelia Dumitrean PDL

5. Comisia juridică şi pentru administraţie: Mircea Simu USL, Claudiu Mărginean-Bota USL, Lucian Tiberu Ştefănie PP-DD.

Foto: Sorin GIURCA

[nggallery id=406]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bogdan

    vineri, 25.04.2014 at 18:43

    Un om care lua la bataie copii de clasa a VIII-a doar pentru ca stateau mai mult decat trebuia in afara clasei a ajuns viceprimar…hmmm…unde se duce Cugirul asta? Tin sa precizez ca acel copil ( fost coleg ) a fost batut cu pumni si picioare din banca lui pana in spate la cuier… Domn profesor locul tau e la psiholog in birou si nu la primarie in birou!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax