Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USL, mai unită de Ziua Femeii. Social-democraţii şi liberalii vor împărţi flori doamnelor, în toate cartierele Alba Iuliei

Publicat

Uniunea Social Liberală din Alba se pregăteşte să sărbătorească, în luna martie, femeia, aşa cum se cuvine. Primele acţiuni comune pe care social-democraţii şi liberalii intenţionează să le desfăşoare în această primăvară vor avea loc în zilele de 1 şi 8 Martie, când liderii USL vor ieşi pe străzile municipiului Alba Iulia pentru a împărţi flori şi mărţişoare doamnelor din oraş.

„Am găsit de cuviinţă să facem echipe împreună şi în toate cartierele municipiului o să fim prezenţi şi cu zâmbetul pe buze şi cu toată plăcerea o să oferim mărţişoare, în 1 Martie, iar în data de 8 Martie, tradiţionalele flori. Şi acum, în spirit de glumă, încă ne mai gândim dacă o să dăm garoafe galbene şi roşii sau o să dăm garoafe galbene şi tandafiri roşii”, a explicat deputatul Călin Potor.

În ciuda vocilor venite din partea PDL care susţin că alianţa USL se va destrăma cel mai probabil înainte de alegeri, reprezentanţii USL doresc să se arate mai uniţi ca niciodată, iar luna martie este, se pare, un bun prilej pentru ca aceştia să iasă împreună în stradă, în faţa electoratului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax